OM OSS

VELKOMMEN TIL DURI FAGPROFIL

Duri Fagprofil AS har et av Europas bredeste sortiment av spesialprodukter for den profesjonelle håndverker. Vårt mål er å gjøre håndverkerens arbeidsdag bedre gjennom service,  fagkompetanse, riktige priser og god tilgjengelighet på produktene. Hos oss kan du handle i våre egne Proffutsalg, hos faghandlere over hele landet og ved å bruke “kontakt” på hjemmesidene våre.

OM OSS

Fagprofil AS ble etablert i 1979, med hovedfokus på gulvrelaterte produkter som profiler, utstyr og maskiner.
I 1990 åpnet vi den første spesialforretningen for gulvprofiler og verktøy i Norge.
Siden den tid har vi byttet navn til Duri Fagprofil AS og har vokst til å bli leverandør av hele produktspekteret for den profesjonelle håndverker, herunder malere, murere, flisleggere, gulvleggere, snekkere og entreprenører.
Vi distribuerer gjennom Proffutsalg eller utvalgte malerforretninger, flisutsalg og byggevarehus over hele landet.
 
Med egne merkenavn som BAC, Gulvmiljø,TEC_D, 3-List, Unitac, Fagkjemi og Sweno opplever vi sterk vekst og positive resultater.
Gjennom vår aktivitet for å bygge opp et bredt, håndverksrelatert produktspekter, har vi opparbeidet oss inngående fagkunnskap som vi er glade for å kunne dele med kundene våre.Våre over 50 ansatte er svært opptatt av å tilby kundene et høyt servicenivå og et bredt produktspekter av beste kvalitet, og vi ønsker deg velkommen som kunde.