Montering BACstone

Montering BACstone

Først bør veggen primes. Det anbefales deretter å sette på en list i vater der du skal starte limingen.
Steinpanelene kan så monteres enkelt med frostsikkert flislim som påføres veggflaten med minimum 10 mm. tannsparkel.

Montering BACstone

Først bør veggen primes. Det anbefales deretter å sette på en list i vater der du skal starte limingen. Steinpanelene kan deretter monteres enkelt med frostsikkert flislim som påføres veggflaten med minimum 10 mm. tannsparkel. For å oppnå full limdekning anbefales det å dobbeltlime, dvs. lim både på veggflate og steinpanelet, og deretter jobbe panelene godt inn i limet. Det anbefales å sjekke innimellom at det er oppnådd full limdekning mellom steinpanel og veggflate. Panelene kan limes på alle underlag som er stabile, faste, bæredyktige og fritt for skillemidler (dvs. ikke levende materialer eller gipsplater). Annet nødvendig verktøy er vinkelkutter eller vannsag, gummihammer og vater.
 
Du vil bli overasket over hvor raskt og enkelt arbeidet er, og hvor vellykket og flott den ferdige muren fremstår.

MONTERING PÅ HØYE VEGGER
På vegger som er høyere enn 2,5 m må panelene, i tillegg til flislim, forankres mekanisk til veggkonstruksjon, men dette må beregnes i hvert enkelt prosjekt av en rådgivende ingeniør (RIB).

RENGJØRING
BACstone Quatro steinpaneler kan utvendig spyles med vann en gang i året eller etter behov. Innvendig er det tilstrekkelig med støvsuging eller lignende.